banken
restaurant banken
keuken hoekbanken
horeca stoelen
horeca barkrukken
keuken en horeca tafels
keuken banken
keuken en horeca krukken
keuken en horeca krukken


Dutch Diner Meubelen

bezoekadres:
mercuriusweg 1e + 1f
9561 AL Ter Apel
(alleen op afspraak)
tel. 0622822027
(ma t/m za 9 tot 19 u.)

Vragen?
bel of mail:
info@keukenbanken.nlDe volgende websites zijn
ook van
Dutch Diner Meubelen:

keukenbank en wandbank

dinerbank

dinerbanken.nl is NIET van Dutch Diner meubelen


U bent terecht gekomen op een verouderde pagina van eethoekbanken.nl
Klik hier voor onze nieuwe website
over eethoekbanken, wandbanken en retro banken.
Op deze pagina staan voorbeelden van meubelen die wij allemaal gemaakt hebben en ook voor u zouden kunnen maken. Classics meubelen maakt alle soorten dinermeubelen eventueel op maat in de door u gewenste kleur. Bel 0653178357 om te vragen naar de mogelijkheden.

Cafetaria d'n inloop in Nijnsel werd door ons voorzien van een kompleet nieuw interieur met dubbele banken uitgevoerd in new york, rood met tafels blackstone en stoelen CO26.


Voor partikuliere klanten in het noorden van het land maakten wij deze inmense eethoekbank uitgevoerd in new york, creme met bruine onderbak en bruine bies. De bank is maar liefst 4,05 x 1,89 meter groot en heeft 2 bijpassende tafels.


Deze bedrijfskantine op beperkte ruimte werd door ons gemaakt voor X-ingredient in Den Bosch. De rode banken zijn uitgevoerd in model New York, de stoelen zijn de CO26 rood.


Landhaus (hotel) Alpin in Muhlbach, Oostenrijk bestelde bij ons 2 van deze grote eethoekbanken in creme/flame met bordeauxrode onderbakken. Uiteraard hebben we nog even geskied na de plaatsing.


Hotel-conferentiecentrum ter-Elst in Edegem, antwerpen liet ons de bowlingbaan opnieuw inrichten. Wij kozen voor dubbele eethoekbanken uitgevoerd in new york, rood/wit met speciaal voor deze order ontworpen hoekstukken die 2-zijdig zijn zodat ze naadloos op de dubbele banken passen.


Compello in Zwolle wilde voor de nieuwe bedrijskantine een grote hoekbank in het zwart. Deze eethoekbank is uitgevoerd in new york en bestaat uit 3 delen want hij is maar liefst 8 meter lang.


Partikuliere klanten in het zuiden van het land lieten ons deze bank, door henzelf ontworpen, door ons bouwen met bijpassende tafels (niet afgebeeld).


Weer een mooi voorbeeld van een hoekbank door ons geplaatst in een keuken van een partikuliere klant.


Ook bij partikulieren plaatsten wij deze op maat gemaakte bank in u-vorm. Met op maat gemaakte tafel en chromen trompetpoten.


Deze grote banken van maar liefst 3 meter per stuk maakten wij voor cafe Koning in Bedum (Groningen).


Zelfs voor de kleinste hoekjes kunnen wij passende hoekbanken maken. Deze geeft veel sfeer en is ruimtebesparend.


Ook deze set banken werd op maat gemaakt met bijpassende (grote) tafel. De ontzettend aardige mensen die dit bestelden waren vooral blij met de achterwand die speciaal voor hun in de vorm van de banken gemaakt werd zodat het lijkt of de bank in een u doorloopt.


Deze bank werd door ons gemaakt voor de KRO voor het tv programma Theater van het sentiment. Sterker nog; we hebben deze bank 2 x gemaakt, voor het 1e seizoen in het blauw en het 2e seizoen in het rood.


Wederom voor een partikulier werd door ons deze u-set gebouwd in model chicago voor een woonark. De bank is ingebouwd tussen 2 muren en achter bevind zich een rooster voor de verwarming.


New york diner bestelde bij ons een compleet interieur, model chicago in het rood.


Voor snackbar / eetcafe moeders in oud-karspel maakten wij dit interieur met vegas banken uitgevoerd in rood/wit. Een aantal krukjes die de eigenaar al had werd door ons herbekleed in dezelfde skai.


Korfbal vereniging Albatros wilde de kantine opfleuren en bestelde bij ons 2 hoekbanken uitgevoerd in model vegas, robijnrood met creme.


Claus partyhouse (tegenwoordig Claus eventcentre) liet ook door ons de bowlingbanen vernieuwen. Hiervoor moesten wij precies dezelfde banken nabouwen die zij al 20(!) jaar hadden staan. Uiteraard is dit tot in detail uitgevoerd en de bowlingbaan kan er weer 20 jaar tegen.


Deze zeer speciale hoekbank meet 1,55 m x 1,55 m en werd door ons vervaardigd uit 1 stuk en is gebouwd voor een partikuliere klant in het zuiden van het land. Uiteraard met bijpassende tafel.


Restaurant Happy Days in harfsen liet ons het interieur bouwen met banken, uitgevoerd in chicago en vegas met als hoofdkleuren rood en wit.


Partikuliere fifties-fans uit eindhoven lieten ons deze rode uset in model chicago dusdanig bouwen dat deze precies in de keuken tussen 2 muren kwam te staan.